En gennemsnitlig industriport er lukket mere end 90 % af tiden. En velisoleret port giver derfor en væsentlig energibesparelse og er således en fornuftig og miljørigtig investering.

Valg af industriport afhænger blandt andet netop af ønsket isolation. Isolationsværdien er en afgørende faktor, når der opføres moderne haller, og isolationsværdien på en 80-mm port er væsentligt højere end på en 40-mm port.

Er en hal opført med 100 mm stålpaneler på vægge og tag, vil en 40 mm industriport trække hallens samlede isoleringsevne ned, da varmen forlader bygningen ved det svageste led – i dette tilfælde porten. Derfor vil det være fornuftigt at investere i en tykkere port for bedre at holde på varmen.

Få en serviceaftale på industiporte – Læs mere her.

Hos Portservice Aalborg har vi en række forskellige modeller inden for industriporte, som hver især har forskellige fordele og dækker forskellige behov. Eksempelvis har vores S80 (80 mm) industriport har de samme muligheder som 40-mm porten, men giver en højere isolationsværdi – hvorfor den er et ideelt alternativt til en 40 mm port, når der stilles krav til høj isoleringsevne.

Også vores A80-model (80 mm) med vinduer er et fremragende alternativ til en 40 mm-model, når det er vigtigt for arbejdsområdet, at der kommer rigeligt med dagslys ind i hallen, og du samtidig ønsker en høj isolationsværdi.  A80 kan også bruges som sektion i en S80, eksempelsvis kombineres en A80-port ofte med en S80-bundsektion.

Ledhejseporte (model S40, A40, AS40)

Sikkerhed, holdbarhed, tilpasningsmuligheder og udseende er vigtige parametre ved valg af ledhejseport.

Når du køber en ledhejseport hos Portservice Aalborg, er du sikret et pålideligt kvalitetsprodukt, som er let at betjene – og som naturligvis opfylder de strenge europæiske retningslinjer for sikkerhed. Alle vores ledhejseporte lever således op til den europæiske CE-NEN-standard for kvalitet og sikkerhed i industrielle porte. Og du får et skræddersyet produkt, som er specialfremstillet ud fra dine ønsker, behov og krav til specifikationer.

Ledhejseporten har en lang række anvendelsesmuligheder og kan tilpasses forskellige facader og anvendes under vekslende vejrforhold. Hos Portservice Aalborg tilbyder vi en skræddersyet løsning – med eller uden vinduer og i ønsket materiale, størrelse og farve.

I brochuren kan du læse mere om de forskellige industriporte, vi forhandler. Her finder du en detaljeret beskrivelse og oversigt over de forskellige modeller, produktvarianter og specialporte samt muligheder for valg af materialer og farver.

Du er selvfølgelig meget velkommen til at kontakte Portservice Aalborg, hvis du har spørgsmål til vores produkter – eller hvis du har brug for professionel rådgivning i forbindelse med valg af industriport. Vi hjælper meget gerne med at finde den helt rigtige løsning til dit behov.

Download brochurer