High-Line – klassisk elegance

High Line er den perfekte kombination af holdbarhed, funktionalitet og klasse. Portene i High-Line-serien er de bedst sælgende af vores garageporte. High-Line byder på en lang række forskellige yderstrukturer og profiler – lige fra klassisk til moderne udtryk.

Garageportene i High-Line er udført i vandrette 40 mm tykke stålsandwichpaneler med en isolerende og brandhæmmende skumkerne (CFC-fri). Den ekstra tykke galvaniserede stålplade gør porten ekstra robust og sikrer en lang levetid.

High-Line-porten kan designes til at matche dine personlige ønsker til udseende. Du kan vælge mellem fire forskellige paneltyper og kombinere dem med en af de tre forskellige strukturer. Portene leveres som standard hvidlakeret, men kan også leveres i stort set hvilken som helst anden farve, så den matcher eksempelvis træværk samt døre og vinduer på din bolig bedst muligt.

 

Valgmuligheder med High-Line

Her ser du de tilgængelige otte forskellige typer paneler i High-Line-serien. Udvalget består af fire paneltyper kombineret med tre forskellige strukturer.

 

Woodgrain


Woodgrain-garageporten er præget med træ-tekstur, hvilket giver den et meget klassisk udtryk. Du kan vælge mellem fire forskellige versioner: Plano, Ligna, Plancha og Cassetta.

Stucco


Stucco har en dekorativ tekstur, som er designet til høj slidstyrke. I Stucco-serien kan du vælge mellem tre forskellige looks: Plano, Plancha og Colore. Stucco Colore er som standard tilgængelig i 18 forskellige RAL-farver.

Tilgængelige farver

Satin


High Line Satin-porten har en helt glat overflade, som giver denne garageport et moderne og stilrent look. Satin fås i tre versioner: Plano, Ligna og Stylo.

Fotos af High-Line løsninger

Forespørgsel på beregning af pris